Susanne Tørnkvist

”Stress bliver kun farligt, når vi ikke gør noget ved det!”

Lad os derfor nedbryde barrierer og fjerne tabuer omkring stress, så det bliver helt naturligt at søge og
få effektiv hjælp tidligt. Det er sund fornuft – både menneskeligt og økonomisk!

I mange år har jeg som HR-ansvarlig og i ledergrupper været tæt på og forsøgt at hjælpe stressramte medarbejdere og ledere, men har savnet effektive værktøjer. I 2018 blev jeg så selv ramt af stress, og fandt i den forbindelse ny viden om stress og en effektiv værktøjskasse – viden og værktøjer jeg havde manglet i 15 år!

Efter 30 år med fokus på strategi, ledelse, HR, kommunikation og marketing har jeg derfor uddannet mig til stress-specialist med det klare formål, at hjælpe så mange som muligt til at styre udenom stress samt virksomheder med at skabe trivsel og en stress-fri virksomhedskultur.

Privat er jeg lykkeligt gift med Jesper og mor til 3 voksne drenge. Jeg er bosiddende i Skanderborg, elsker at opleve andre kulturer, og har i perioder boet og arbejdet i bl.a. Gibraltar, Filippinerne og Grønland.

Mit forhold til Anti-stressforeningen

Jeg ønsker at være med til at knække stresskurven i DK. Lad os stå sammen om at dele viden, erfaringer, gode råd og praktiske værktøjer, der effektivt kan hjælpe den enkelte med at styre udenom eller ud af stress – og virksomheder med at skabe trivsel og mentalt sunde arbejdspladser.

I Anti-stressforeningen fungerer jeg som suppleant til bestyrelsen med særlig interesse for:

  • Aftabuisering og forebyggelse af stress.
  • Effektiv indsats mod stress på arbejdspladser.
  • Ledere og stress.

Hvad laver Susanne ellers?

Susanne er indehaver af Stress360, og arbejder med at forebygge og håndtere stress i virksomheder gennem foredrag, workshops, stresspolitik og -beredskab, uddannelse af ledere, HR og organisationen, samt hjælper stressramte ud af stress gennem forebyggelses- og behandlingsforløb.

Susanne er uddannet certificeret specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter, certificeret i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, samt uddannet civiløkonom fra CBS.

Når du har spørgsmål til Susanne, så kan du kontakte hende direkte på:

Hold dig opdateret om stress!

Få viden fra vores bestyrelse og øvrige fagpersoner samt værktøjerne til at forebygge og håndtere stress. Kom på gratis foredrag LIVE eller online. Få relevante tilbud og besked om nye tiltag. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik > 

Praktiske links

Anti-stressforeningen

World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup

post@anti-stressforeningen.dk