Henrik Hansen

“Det vigtigt at vi  altid tænker i forebyggelse, snarere end helbredelse.
Vi skal tage stress i opløbet, FØR det ender med en sygemelding.”

De sidste 12 år har jeg arbejdet med arbejdsmiljø på en af Danmarks største arbejdspladser, og jeg har derfor en stor erfaring indenfor psykisk arbejdsmiljø, stress, mobning, den svære samtale og hvad det er der gør at mennesker trives på arbejdspladsen.

Jeg arbejder på en rigtig mandearbejdsplads, hvor det godt kan være svært at komme i kontakt med kollegaerne, når der skal snakkes om trivsel/følelser.

Det er dog min oplevelse at jo bedre du kender dine kolleger, jo lettere bliver det at komme ind på livet af dem, når man kan se, at der er noget galt.

For mig er det underordnet om det er privat eller på jobbet mine kolleger er presset, når man er presset, så er man presset, vi er nød til at se det som en helhed.

Mit forhold til Anti-stressforeningen er:

For mig er det vigtigt at vi forebygger, så vi ikke behøver at heldbrede. Jeg vil i Anti-stressforeningen bidrage til at gøre det lettere at tale om stress og bløde værdier OGSÅ på mandearbejdspladser.

I Anti-stressforeningen fungerer jeg som suppleant til bestyrelsen med særlig interesse for:

  • Vi skal blive bedre til at genkende/spotte hvis en kollega viser tegn på der er noget galt.
  • Hvordan vi kan undgå at flere sygemeldes med stress.
  • Mænd skal OGSÅ lære at melde ud, når ting bliver for meget.

Hvad laver Henrik ellers?

Henrik er til daglig ansat som arbejdsmiljø-repræsentant hos Carlsberg.

I Anti-stressforeningen ønsker han at bruge sin viden om, hvad konkrete og enkle værktøjer kan gøre for samtalen med en kollega.

Når du har spørgsmål til Henrik, så kan du kontakte ham direkte på:

Hold dig opdateret om stress!

Få viden fra vores bestyrelse og øvrige fagpersoner samt værktøjerne til at forebygge og håndtere stress. Kom på gratis foredrag LIVE eller online. Få relevante tilbud og besked om nye tiltag. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik > 

Praktiske links

Anti-stressforeningen

World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup

post@anti-stressforeningen.dk