Eva Gade

”Når vi starter med at ændre på de helt små og enkle ting i vores dagligdag, gør det typisk den allerstørste positive forskel, som derefter breder sig som ringe i vandet.”

Jeg har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker – lige fra starten af min karriere som gymnasielærer i tysk og spansk til min nuværende karriere som coach og master NLP- og hypnoterapeut.

Jeg valgte at følge mit kald og starte egen klinik i 2009. Igennem mit virke som coach og terapeut har jeg beskæftiget mig mere og mere med stressramte mennesker i alle aldre, da det desværre bliver mere og mere aktuelt i vores nuværende samfund. 

Privat bor jeg i Hørsholm, hvor jeg har boet det meste af mit liv. Jeg har en kæreste og en teenagedatter.

Mit forhold til Anti-stressforeningen

For mig er det utroligt vigtigt, at vi sammen får afmystificeret psykisk sygdom og stress, således at tabuet omkring det bliver brudt ned. Mit personlige mål og aller højeste ønske er, at tabuet forsvinder fuldstændigt, således at stress og psykisk sygdom bliver lige så naturligt og almindeligt at tale om som fysisk sygdom.

I Anti-Stressforeningen fungerer jeg som bestyrelsesmedlem med interesse for:

  • Stress hos børn, teenagere og unge.
  • Selvværdets indflydelse på stress og omvendt.
  • Sammenhængen imellem stress og angst.
  • Mønstre (bevidste som ubevidste), som kan bidrage til at give og fastholde os i stress.

Hvad laver Eva ellers?

Til daglig har Eva sin egen klinik i hjertet af Hørsholm, hvor hun primært tilbyder hypnoterapi samt NLP-terapi.

Eva er specialiseret i angst, lavt selvværd og stress problematikker (fx tankemylder, angst, søvnproblemer, lavt selvværd, problemer med at mærke sig selv og problemer med at sige fra). 

Eva har stor erfaring med børn, teenagere og unge. 

Når du har spørgsmål til Eva, så kan du kontakte hende direkte på:

Hold dig opdateret om stress!

Få viden fra vores bestyrelse og øvrige fagpersoner samt værktøjerne til at forebygge og håndtere stress. Kom på gratis foredrag LIVE eller online. Få relevante tilbud og besked om nye tiltag. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik > 

Praktiske links

Anti-stressforeningen

World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup

post@anti-stressforeningen.dk